Kødboller til suppe (80 )
Let
Ingen hønse- eller oksekødssuppe uden kød- og melboller, og udover at de er nemme at lave så koster de heller ikke mange penge at lave.
| Kategori: | Forretter Hovedretter Svinekød |
Ingredienser
Til
4
Dusin(e)
Kødbollefars
| 500 g Hakket grisekød |
| 2 stk æg |
| 100 g Zittauerløg |
| 50 g Hvedemel |
| 100 g Vand |
| 1 1/2 tsk Fint salt (efter smag) |
| 1/2 tsk Sort peber |
Kødboller til suppe fremgangsmåde
Næringsindhold
Per portion
| Kcal: | 0 |
| Kj: | 0 |
| Fibre (g): | 0 |
| Salt (g): | 0 |
| Kulhydrater: | 0 |
| Sukker (g): | 0 |
| Fedt: | 0 |
| Mættet fedt (g): | 0 |
| Kolesterol: | 0 |
| Proteiner: | 0 |
