Gastrik (16 )
For Gastrikken har både bitre, syrlige og sødmefulde smagsnoter foruden smagsnoter af nødder og frugt. Brug Gastrik til at smage dine retter til, hvad enten det er dressinger, saucer, gryderetter eller supper. Du kan også bruge den til at glasere kød, fisk og grøntsager med, hvor eddiken fremhæver umamismagen i kød og fisk.
Gastrik er også velegnet, når du laver mad med et minimum af fedt, da smags intensiteten i Gastrikken tilføjer din ret så stor smags oplevelse, at der ikke er samme behov for at bruge smør eller fløde til at runde fx en sauce eller suppe af.
| Kategori: | Essenser, saucer og olie |
Ingredienser
Sirup
| 250 g Æble eddike |
| 125 g Sukker |
Gastrik fremgangsmåde
Næringsindhold
diæt Vegatar Vegansk glutenfri laktosefri
Per portion
| Kcal: | 0 |
| Kj: | 0 |
| Fibre (g): | 0 |
| Salt (g): | 0 |
| Kulhydrater: | 0 |
| Sukker (g): | 125g |
| Fedt: | 0 |
| Mættet fedt (g): | 0 |
| Kolesterol: | 0 |
| Proteiner: | 0 |